Mente

Revue PDF

Wel dat kan via de Trooperpagina van jouw vereniging. Voor je jouw bankkaart bovenhaalt, is het belangrijk om te weten hoe Trooper precies in elkaar zit. Elke vereniging heeft een unieke Trooperpagina, zoals revue PDF de Belgische vereniging van parkieten- en papegaaienliefhebbers.


Författare: Eugenio Recuenco.

Op deze pagina staan links naar webshops. Als je via die links op de Trooperpagina van jouw vereniging naar de webshop surft, weet de shop welke vereniging jij wil steunen. Mag ik vragen dat jullie ook een bijdrage doen aub? Spreek zeker ook uw kennissen eens aan. Wegens omstandigheden kan de show van BVP Brabant niet doorgaan dit jaar. Lees verder over Show BVP Brabant. Vanaf 25 september 2017 kunnen terug ringen besteld worden voor het kweekjaar 2018.

Zoals gebruikelijk kunnen alleen ringen besteld worden als ook het lidgeld voor datzelfde jaar 2018 reeds is voldaan. In dit nieuwe ringenjaar hebben wij geen noemenswaardige wijzigingen ingevoerd. Echter zijn vanaf 2018 de spoedbestellingen iets langer onder weg. De spoedbestellingen worden slechts één maal per week doorgestuurd naar onze leverancier zodat de levertijd wordt verhoogd naar een maximum van 10 werkdagen. Ik doe onderzoek naar het voorkomen van in het wild levende halsbandparkieten in Europa. India voorkomen, en bijna geen Afrikaanse vogels. In Johannesburg werd op de CITES-conferentie beslist om de grijze roodstaartpapegaai op CITES Appendix I te plaatsen, zowel de kleinere timneh als de grotere nominaatvorm.